logo
EDISYON:

Uyumlu çalışmak zirveye taşıdı

Haber Merkezi
09:1816/03/2022, Wednesday
G: 16/03/2022, Wednesday
Yeni Şafak
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin, teknik direktör Abdullah Avcı birlikteliği bordo-mavili takıma 38 yıl sonra şampiyonluk yaşatmaya çok yakın. Bu başarıdaki en büyük etken ise yönetim ile teknik heyetin birbirlerinin alanına müdahale etmeden uyum içinde yola devam etmeleri.

Trabzonspor, 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşamaya hazırlanırken, başkan Ahmet Ağaoğlu göreve geldiğinden beri transfer politikasını sürdürülebilir ekonomik çerçevede belirledi.

Bordo-mavili kulüpte ortaya çıkan sportif başarı ve sürdürülebilir ekonomik yapı, yapılan doğru planlamaların eseri oldu. Ağaoğlu, 20 Nisan 2020’de göreve getirdiği teknik direktör Abdullah Avcı, ilk döneminde takımın kolay gol yeme alışkanlığına odaklandı.

  • Takımı 17. sıradan alıp Avrupa kupalarına taşıması başta yönetimin ve camianın güvenini kazandı. Deneyimli çalıştırıcı 2021-22 sezonuna geçişle birlikte transferlerde etkin rol oynadı ve herkese örnek bir transfer dönemi geçirdi. Uyum içerisinde çalışan başkan ve teknik heyet, kendi alanlarında kalınca başarı kaçınılmaz oldu.

#Trabzonspor
#Abdullah Avcı
#Ahmet Ağaoğlu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.