|

Şimdi de Guti sakatlandı

Antrenman maçını yarım bırakan İspanyol futbolcunun MR'ı çekildi. Adalesinde kopma ya da yırtık bulunmadığı tespit edilen Guti'nin iyileşmesi için doktorlar seferber edildi

Engin Albayrak
00:00 - 23/09/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:50 - 23/09/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Şimdi de Guti sakatlandı
Şimdi de Guti sakatlandı

Beşiktaş, hafta sonu Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Guti ve Nobre'nin sakatlığı yürekleri ağızlara getirdi. Dünkü idmana tedavileri süren Sivok, Ekrem ve Erhan katılmazken, Ferrari ise ayrı çalıştı. F.Bahçe derbisinde başına darbe alan kaleci Hakan dün takımla çalışmalara başlarken, takviye olarak A2 takımından Oğuz ile Hasan da A takımla çalıştı. Sakatlıklardan çok çeken siyah-beyazlılarda tam sahada yapılan antrenman maçında Guti ve Nobre sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Guti'nin sağ baldırında zorlanma sonucu çekme olduğunu belirterek, “Çekilen MR'ı sonunda yırtık ya da kopma görülmedi. Sağ baldırında ödem tespit edildi. Tedavisine hemen başladık. Antalyaspor maçına yetiştirmek istiyoruz” dedi. Urgun, Nobre'nin ise sağ arka adalesinde zorlanma sonucu çekme olması nedeniyle tedbir amaçlı antrenmanı bıraktığını ve ciddi bir şeyinin bulunmadığını belirtti.

ANTRENMANDA NİHAT ŞOV

Dünkü antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, Nihat, Tabata, Nobre, Necip, Quaresma, Guti, Ernst ve Zapotocny'nin hırslı tavırları dikkat çekti. Çalışmalarında İngilizce ve İspanyolca'nın yoğun olarak konuşulduğu Beşiktaş'ta Nihat her iki dile olan hakimiyeti ile ön plana çıkıyor. Antrenörlerinden gelen direktifleri zaman zaman takım arkadaşlarına hem İspanyolca, hem de İngilizce olarak tercüme eden Nihat'ın görüntüsü saha içinde bazen bir hoca gibi olabiliyor.


Hilbert'i unuttu İbrahim'lere sarıldı

Siyah-beyazlı takımda sağ kanatta oynayan Ekrem ve Erhan Güven'in sakatlık sürelerinin uzaması Teknik Direktör Bernd Schuster'i arayışlara iterken bu bölge için İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'den birini savunmanın sağında görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi. Alman hoca iki futbolcuyla dün bu konuyu görüşürken, yine sağ kanatta oynayan Hilbert'i düşünmemesi ise performansından memnun olmadığı şeklinde yorumlandı. Alman teknik adam, “Erhan'ın henüz tam iyileşememiş olması ve Ekrem'in de sakatlık nedeniyle önümüzdeki maçta oynayamaması nedeniyle o bölgede alternatif bulmamız ve bununla ilgili çalışmamız gerekiyor. F.Bahçe derbisinde Ekrem'in yerine oyuna giren İbrahim Üzülmez de maçta iyi bir iş yaptı” diye konuştu.


Antalya'ya yakın takip

Teknik direktör Bernd Schuster Antalyaspor'u yakın takibe aldı. Rakiplerinin maç görüntülerini izleyen Alman çalıştırıcı, “Rakiplerimize çok saygı duyuyoruz. Antalyaspor'un son maçını kazanıp gelecek olması onlar için moral oldu. Belediyespor maçında kaybetmemiz de bize ders oldu. Hiçbir şekilde kendimizi rahat bırakmamamız gerektiğini gördük" dedi.


Elazığ'daki okulda eğitime başlandı

Elazığ'ın depremde zarar gören Kovancılar Beldesi'ndeki Okçular Köyü Beşiktaş İlköğretim Okulu'nda eğitime başlandı. Kendisi de Beşiktaşlı olan Elazığ Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, 12 derslikli ve 300 öğrencili okulda bu haftadan itibaren eğitime başlandığını belirterek, "Şuan okulun çevre düzenlemesi yapılıyor. Resmi açılış olarak 11 Ekim tarihi düşünülüyor" dedi.


Kalecilerimiz şaşırtıyor

Kaleci antrenörü Zafer Öğer, kaleciler açısından çok şanslı olduklarını ancak seçim yapmakta çok zorlandıklarını söyledi. Radyospor'a konuşan Öğer, "Schuster beni çağırıp sorduğu zaman 3'ü de hazır diyorum. Bu duruma hem seviniyor hem de şaşırıyor. 'Böyle bir durum ilk kez başıma geldi. Daha önce hiç düşünmeden oynatacağım 3 kaleciye birden sahip olmamıştım' diyor" dedi.



14 yıl önce