|

Leman'dan skandal kapak

Haftalık olarak yayınlanan Leman dergisi, son sayısının kapağında Fenerbahçe kafilesine düzenlenen saldırıya yer verdi. Kapaktaki karikatür Trabzonspor camiasından büyük tepki gördü.

Yeni Şafak
14:02 - 8/04/2015 Wednesday
Güncelleme: 16:59 - 8/04/2015 Wednesday
Diğer

Olayı kapağına taşıyan dergi saldırıda Fenerbahçe otobüsünü saldırıda şarampole yuvarlanmış ve futbolcuları ölü vaziyette gösterdi. Dergi, sırtında tüfek ve ellerinde lig kupasıyla kaçan bir taraftar çizerken, bu, derginin saldırıyı Trabzonlulara ve 3 Temmuz şike davasına bağladığı şeklinden yorumlandı.



Fenerbahçe takımının ölümden döndüğü şok saldırıyla ilgili Leman dergisinin hazırladığı kapak hemen Fenerbahçelileri hem Trabzonsporluları ayaklandırdı. Twitter ortamında Leman'ın Fenerbahçe kapağı için #LemanOkumuyoruz başlığıyla hashtag açıldı. #LemanOkumuyoruz hashtag'i yoğun tepkilerle birlikte birinci sıraya oturdu.



Sebep Gezi mi?

Dergi ayrıca Fenerbahçe marşından “İnadına aşkınla coşkunla sen çok yaşa!" sözlerine yer verirken bunun, Gezi'ye destek vermeyen Trabzonspor camiasına karşı Fenerbahçe'nin yanında olduğu yönünde yorumlandı.









#trabzonspor
#fenerbahçe
#leman
#kapak
#saldırı
#silahlı saldırı
9 years ago