|

Gökhan Gönül'den FETÖ patlaması

Balıkesir'de FETÖ bağlantıları tespit edilerek görevden alınan müdürlerin, çalıştıkları dönemde milli futbolcu Gökhan Gönül'e 'imara açılacak' diyerek bir tarlayı 7.5 milyon TL'ye sattığı belirtildi. Bu habere Twitter'dan tepki gösteren Gökhan Gönül, "Haber yapayım derken siz o kırmızı çizgileri de aştınız artık" sözleriyle tepki gösterdi.

Yeni Şafak
13:26 - 21/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:27 - 21/12/2017 Perşembe
Diğer
FETÖ'cü müdürlerin Gökhan Gönül'ü dolandırdığı aktarılmıştı. Milli futbolcu bu iddia üzerine Twitter adresinden sert bir açıklamada bulundu.
FETÖ'cü müdürlerin Gökhan Gönül'ü dolandırdığı aktarılmıştı. Milli futbolcu bu iddia üzerine Twitter adresinden sert bir açıklamada bulundu.

Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül’ün Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parseldeki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesinin 2016 yılında milli futbolcuya 7.5 milyona satıldığı ifade edildi.

Akşam'da yer alana habere göre; geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve FETÖ bağlantıları tespit edilerek KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur’un, tarlayı ilk olarak o dönem Balıkesirspor’da oynayan İlhan Eker’e satmak istedi.

Gökhan Gönül’ün ilgisi üzerine İrfan Sarıgül'ün, ‘Tay Tay Kazım’ lakaplı FETÖ’cü Kazım Boztaş ile İstanbul’a giderek milli futbolcuya bir sunum yaptığı belirtildi.

Gönül’ün tarlasının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’na sokulmadığı aktarıldı.


Gökhan Gönül tepki gösterdi
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül Twitter adresi üzerinden yapılan habere tepki gösterdi. Milli futbolcu Akşam gazetesi muhabiri Ercan Öztürk'e "
Biz susuyoruz diye hayırdır? Haber yapayım derken siz o kırmızı çizgileri de aştınız artık. Ağzından çıkanı kulağın da duyacak. Sen değil, 7 sülalen adımı FETÖ denile vatan hainleriyle aynı cümle içinde kullanamaz
" ifadeleriyle tepki gösterdi.

#Gökhan Gönül
#FETÖ
7 yıl önce