logo
EDISYON:

Galatasaraylı futbolcu milli takımdan affını istedi

10:1719/03/2022, Cumartesi
G: 19/03/2022, Cumartesi
Yeni Şafak
Omar, Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlamış ve 68 dakikada görev yapmıştı.
Omar, Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlamış ve 68 dakikada görev yapmıştı.

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı. 30 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolleri nedeniyle milli takımdan affını istediği bildirildi.

Havai fişek kazası nedeniyle gözlerinden yaralanan ve 13 aylık aranın ardından yeniden formasına kavuşan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, 15 ay sonra tekrar ülkesinin milli takım kadrosuna davet edilmişti. Tecrübeli futbolcu, erteleyemediği sağlık kontrolleri nedeniyle milli takımdan affını istedi.

Bunun üzerine Omar, Slovakya ve Ermenistan maçları için çağrıldığı aday kadrodan çıkarıldı.

Norveç Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • "Omar Elabdellaoui bir havai fişek kazasında gözünü yaraladıktan sonra birkaç göz ameliyatı geçirdi ve önümüzdeki hafta son ameliyatın ardından kontrolden geçecek. Kontrolü milli takım maçları sonrasına ertelemek için girişimlerde bulundu ancak bu mümkün olmadı. Bu nedenle pazartesi günü başlayacak olan milli takım kampı nedeniyle affını istemek zorunda kaldı."

#Omar Elabdellaoui
#Norveç Milli Takımı
#Galatasaray

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.