|

Galatasaray istedi, ABD'ye gitti

ABD MLS ekiplerinden LA Galaxy, bir dönem Galatasaray'in transfer gündeminde yer alan Milan forması giyen Hollandalı futbolcu Nigel de Jong'u transfer ettiğini resmen açıkladı.

Yeni Şafak
11:15 - 4/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:21 - 4/02/2016 Perşembe
Diğer

2012 yılından bu yana Milan'da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Pazartesi günü kulübüyle olan anlaşmasını karşılıklı olarka fesh etti ve bonservisini eline aldı.Kısa bir süre önce Galatasaray'ın da gündeminde yer alan tecrübeli orta saha, bu sezon Serie A'da sadece 5 maça çıkmıştı.



LA Galaxy'nin hocası Bruce Arena, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, “Nigel çok deneyimli bir orta saha ve bizim oyuncularımın da daha iyi olmasına yardımcı olacaktır” ifadelerini kullandı.



Teknik direktör Bruce, “Bize sahada kalite katacak ve takımımızı tüm bölgelerde daha da kuvvetlendirecek. Nigel'in Los Angeles'a gelip kulübümüze katılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Robbie Keane, Ashley Cole, Giovani dos Santos, Jelle van Damme ve Steven Gerrard'ın ardından LA Galaxy bir yıldız futbolcuyu daha kadrosuna katmış oldu.






#LA Galaxy
#Galatasaray
#Milan
#Nigel de Jong
#transfer
9 yıl önce