|

Fırtına'da bahar havası

Ligde üst sıralara tırmanan Trabzonspor, kalan 7 haftada toplayacağı puanlarla Avrupa kupalarına gitmek istiyor. Asbaşkan Çubukçu, "Trabzon hedefsiz olmaz. Küçük ihtimal de olsa Avrupa kupalarını kovalayacağız" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:26 - 3/04/2016 Pazar
Yeni Şafak

Süper Lig'in 24. haftasında Torku Konyaspor yenilgisiyle 12. mağlubiyetini alarak tarihinde en çok yenildiği dönemi yaşayan Trabzonspor, Beşiktaş ile erteleme maçının da olduğu son 4 maçta 3 galibiyet alarak kötü günleri geride bıraktı. Ligin 24. haftasında 27 puanla 14. sırada yer alarak düşme hattının hemen önünde bulunan Trabzonspor, daha sonra oynadığı maçlarda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerken, Beşiktaş ile erteleme maçını 2-0 kaybettikten sonra art arda Medicana Sivasspor'u evinde, Gaziantepspor'u da deplasmanda 1-0 yenerek son 4 maçta 9 puan elde etti ve tırmanışa geçti. Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Ahmet Çubukçu, ligde çıkışa geçtiklerini belirterek, "Kalan 7 haftada oynayacağımız maçlar hem takımımızın yerini hem de futbolcularımızın durumunu netleştirecek. Trabzonspor hedefsiz olmaz. Küçük ihtimalde olsa Avrupa kupayarını kovalayacağız" dedi.



Neşeli çalışma

Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yendikten sonra önceki gece Trabzon'a dönen bordo-mavili takım, ara vermeden Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Gaziantepspor maçında oynayanlar, salonda çalışırken, maçta oynamayanlar sahada taktik antrenmanı yaptı. Çift kale maçta teknik direktör Hami Mandıralı da yer alırken, futbolcuların hayli neşeli olmaları dikkatten kaçmadı.




#Trabzon
#Gaziantepspor
#bahar havası
8 yıl önce