|

Fenerbahçe Monaco'dan bir transfer daha yapıyor

Monaco'dan Faslı futbolcu Nabil Dirar'la anlaşan sarı lacivertliler Fransız ekibinden bir futbolcuyu daha kadrosuna katmak üzere.

Yeni Şafak
10:13 - 16/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:45 - 16/06/2017 Cuma
Diğer
Fenerbahçe, Nabil Dirar'ın ardından Monaco'dan Gil Dias'ı da kadrosuna katıyor.
Fenerbahçe, Nabil Dirar'ın ardından Monaco'dan Gil Dias'ı da kadrosuna katıyor.

Fenerbahçe sol kanat açığını Monaco’nun 20’lik yıldızı Gil Bastiao Dias ile kapatıyor. Sarı-Lacivertliler Portekizli’yi 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katacak.Habertürk'ün haberine göre, Mehmet Ekici ve Valbuena ile başlayan takviyeler son hızıyla sürecek gibi görünüyor.


Geride kalan sezonda Sarı-Lacivertliler’in en çok sıkıntı çektiği bölgelerden biri sol kanattı. Aatif, Volkan Şen ve zaman zaman da Sow bu kanatta oynasa da istenilen randıman bir türlü alınamadı. Ayrıca bu oyuncularla önümüzdeki sezon yola devam edilmeyecek olması da
Fenerbahçe
yönetimini arayışa itti.

Yönetim, teknik direktör Aykut Kocaman’ın da raporu doğrultusunda sol kanada genç bir ismi getiriyor. Fenerbahçe yönetimi, Nabil Dirar için Monaco ile yapılan görüşmeler sırasında 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Gil Bastiao Dias’ın transferini de masaya yatırdı. Bu görüşmeler sonucunda Sarı-Lacivertliler, Gil’i 1 yıllığına kiralamak için Monaco ile anlaşmaya vardı.

https://www.youtube.com/embed/T8Y5EkwRPnE

#Fenerbahçe
#Moanco
#Gil Bastiao Dias
7 yıl önce