|

Beşiktaş'tan FETÖ'cülere operasyon

Terör örgütü FETÖ/PDY üyesi Ekrem Dumanlı'yı, Beşiktaş üyeliğinden geçtiğimiz yıl ihraç eden siyah-beyazlı yönetim, önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda ise bir başka vatan haini İhsan Kalkavan'ın da kulüple ilişiğini kesecek. İddianamelerde adı geçen ve FETÖ üyesi olduğu tespit edilen kongre üyeleri de kulüp üyeliğinden tek tek ihraç edilecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:47 - 1/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Ekrem Dumanlı
Ekrem Dumanlı

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'den FETÖ'cü Ekrem Dumanlı hakkında açıklama geldi. FETÖ/PDY üyesi ve hakkında yakalama kararı olan Ekrem Dumanlı'nın Beşiktaş Kulübü'ne hala üye olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil bir açıklama yaparak Ekrem Dumanlı'nın uzun zaman önce kulüpten ihraç edildiğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün son dönemde Ekrem Dumanlı'yı ihraç edip etmemesiyle alakalı çıkan tartışmalara yanıt veren Ürkmezgil, “FETÖ/PDY üyesi Ekrem Dumanlı'yı uzun zaman önce Beşiktaş Kulübü'nden ihraç ettik. Mayıs'ta yapılacak genel kurulda da gündeme gelmesi gibi bir durum yok. Zaten bu isim kulüpten ihraç edilmiş bir isim" dedi.


DİĞERLERİ DE ATILACAK

İhsan Kalkavan ismi de Beşiktaş'ta tartışma konusu. Durumu değerlendiren Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki hafta bu konuyu görüşmek üzere bir toplantı yapacak. Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, “İhsan Kalkavan başta olmak üzere, ismi FETÖ/PDY soruşturmalarında geçen isimlerin tespiti yapılarak, önümüzdeki hafta kulüple ilişkileri kesilecek” dedi.

Siyah-beyazlı kulüp, Mayıs ayında yapılacak mali kongre öncesi, konunun genel kurulda gereksiz yer işgal etmesini istemiyor. Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Hakan Şükür ve Arif Erdem tartışması yaşanmış, iki FETÖ üyesinin, sarı-kırmızılı kulüpten ihracı, mali genel kurulda oy çokluğu ile reddedilmişti. Bu olayın ardından Ekrem Dumanlı'nın da Beşiktaş üyeliği tartışma oluşturmuştu. Ahmet Ürkmezgil, bu açıklamasıyla, tartışmalara son noktayı koymuş oldu.

#Beşiktaş
#FETÖ
#Ekrem Dumanlı
#İhsan Kalkavan
7 yıl önce