|

Beşiktaş'ta 'Samir Nasri' sevinci

Transfer döneminde orta saha bölgesi için Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u isteyen Sevilla, Samir Nasri'yi transfer edince siyah beyazlılar da rahat bir nefes aldı. Fransız futbolcunun transferi için de devrede olan Beşiktaş yönetimi, Nasri'den ziyade Oğuzhan'ı kaybetmenin takım için daha sıkıntılı bir durum olacağı görüşünde birleşti.

Yeni Şafak
10:45 - 2/09/2016 Cuma
Güncelleme: 11:03 - 2/09/2016 Cuma
Diğer
Beşiktaş yönetimi, Samir Nasri'nin Sevilla'ya transfer olmasını Oğuzhan Özyakup üzerinden değerlendirdi ve transferi olumlu karşıladı.
Beşiktaş yönetimi, Samir Nasri'nin Sevilla'ya transfer olmasını Oğuzhan Özyakup üzerinden değerlendirdi ve transferi olumlu karşıladı.

Beşiktaş'ın transfer dönemine damgasını vuracak Samir Nasri transferini kaybetmesinden herhangi bir üzüntü duymadıkları belirtildi. Nasri'yi, renklerine katmak üzereyken, Sevilla'nın araya girmesiyle bu oyuncudan vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş yönetiminde, tam tersi olarak Oğuzhan Özyakup adı öne çıktı.



Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlılarda, Oğuzhan'ı, İspanyol kulübüne vermemekle ne kadar doğru bir karar alındığı konuşulmaya başlandı. Nasri transferinin neden olmadığı konusunda kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlı yönetimde bazı isimlerin “Oğuzhan'ı versek belki Nasri'yi almazlardı. Ama iki oyuncu arasında tercih yapacak olursak tabi ki Oğuzhan Özyakup" diye konuştukları vurgulandı.



Öte yandan, Başkan Fikret Orman'ın ise “Sevilla, Nasri'yi almadan önce bizden Oğuzhan için fiyat belirlememizi bekledi. Ama ne rakam verirlerse versinler Oğuzhan'ın bu sene takımda kalması talimatını verdim. Oğuzhan büyük bir takıma gidecekse, Sevilla üzerinden değil Beşiktaş üzerinden de gidebilir" dediği öğrenildi.








#Beşiktaş
#Samir Nasri
#Sevilla
8 yıl önce