|

Beşiktaş''ın yeni gözdesi Danny

Beşiktaş, Zenit''te forma giyen Portekizli futbolcunun transferi için görüşmelere başladı. Tecrübeli oyuncu bonservisi konusunda anlaşma sağlanamazsa kiralık olarak transfer edilecek

Süleyman Hatısaru
00:00 - 23/05/2014 Cuma
Güncelleme: 00:07 - 23/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş''ın yeni gözdesi Danny
Beşiktaş''ın yeni gözdesi Danny

Yeni sezonda Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi''nde başarılı olmak için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Rusya''nın Zenit St. Petersburg takımında forma giyen Daniel Miguel Alves Gomes (Danny)''nin transferi için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, 4 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Rus ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarını bizzat kendisi yürütme kararı alan Başkan Fikret Orman, Zenit''ten Portekizli oyuncunun bonservisi konusunda kendilerine yardımcı olmasını istedi. Rus kulübü, 30 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlamazsa siyah-beyazlılar, Danny''i kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş Danny''ye yıllık 2 milyon Euro''dan 3 yıllık sözleşme ve maç başı 15 bin Euro teklif etti. Portekizli sol kanat oyuncusunun Zenit ile sözleşmesi 2015 yılında sona eriyor. Danny''nin 1 yıl sonra boşa çıkacak olması Beşiktaş''ın bu transferde avantajı olarak değerlendiriliyor. Beşiktaş, Chelsea''den Dem Ba''yı transfer etmek için girişimlerini sürdürdüyor.

Oğuzhan''a 2 maç ceza

PFDK, ligin son haftasında Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Oğuzhan Özkayup''a 2 maç ceza verdi. Kuruldan yapılan açıklamada, maçın son dakikalarında kırmızı kart gören genç futbolcuya 2 maç ceza verildiğini açıkladı. Oğuzhan cezasını yeni sezonun ilk 2 haftasında çekecek.

10 yıl önce