logo
EDISYON:

Beşiktaş'ın gol sancısı Batshuayi

Haber Merkezi
16:1020/03/2022, Pazar
G: 20/03/2022, Pazar
Yeni Şafak
Michy Batshuayi bu sezon Beşiktaş formasıyla 12 gol 5 asist yaptı
Michy Batshuayi bu sezon Beşiktaş formasıyla 12 gol 5 asist yaptı

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya damga vuran isim Michy Batshuayi kaçırdığı gollerle yine taraftarın tepkisini çekti. Belçikalı forvet siyah-beyazlıları öne geçiren golü kaydetmesine rağmen kale önünde yüzde yüzlük gol pozisyonu auta attı.

Beşiktaş'ın sezon başında Chelse'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı forvet Michy Batshuayi kaçırdığı gollerle bir kez daha gündemde.

Siyah-beyazlılar, bir çok maçta önemli pozisyonlar bulan Batshuayi'nin atamadığı goller nedeniyle atakları skora yansıtmakta zorlanıyor.

Bu sezon büyük umutlarla transfer edilen ve Aboubakar etkisi yapacağı düşünülen Belçikalı forvet ligde 12 gol atmasına rağmen attığından daha fazla kaçırdı. Kritik maçlarda önemli pozisyonları cömertçe harcayan Bats için gelecek sezon Beşiktaş forması giymek hayal oldu. Performansından memnun olmayan yönetiminde 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili yeni bir girişim düşünmüyor.

Michy Batshuayi, bu sezon Beşiktaş formasıyla 34 maça çıktı ve 12 gol 5 asistlik bir skor katkısında bulundu. Ancak bu katkıyı sadece lig maçlarında yaptı.


#Michy Batshuayi
#Beşiktaş

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.