logo
EDISYON:

Başakşehir-Antalyaspor maçı ertelendi

23:1412/03/2022, Cumartesi
G: 12/03/2022, Cumartesi
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

Pazar günü oynanması planlanan Başakşehir-Antalyaspor maçı, deplasman ekibinin İstanbul'a gelememesi ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle 14 Mart Pazartesi gününe ertelendi.

Süper Lig'in 29. haftasında İstanbul'da oynanması planlanan Medipol Başakşehir-Antalyaspor maçı hava koşulları nedeniyle ertelendi. Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan mücadele yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'a gelememesinden dolayı 14 Mart Pazartesi gününe ertelendiği duyruldu.

TFF duyurdu
  • Türkiye Futbol Federasyonu, resmi web sitesinden yaptığı açıklamada Başakşehir-Antalyaspor maçının 14 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacağını açıkladı. Federasyondan yapılan açıklama şöyle:
  • Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29. haftasında 13 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanması planlanan Medipol Başakşehir-Fraport TAV Antalyaspor maçı, elverişsiz hava koşulları ve misafir takımın ulaşımdan kaynaklı olarak İstanbul'a gelememesi nedeniyle Pazartesi gününe ertelendi.
  • Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 14 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak.


#Başakşehir
#Antalyaspor
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.