|

Son dakika! 19 ilde FETÖ operasyonu: 21 gözaltı

Son dakika haberleri: Tunceli merkezli 19 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi ve operasyon sonucunda 21 kişi gözaltına alındı. Valilik ise yaptığı açıklamada FETÖ'ye yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Yeni Şafak
14:58 - 26/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:07 - 26/10/2017 Perşembe
IHA
Tunceli merkezli 19 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı.
Tunceli merkezli 19 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı.

Son dakika haberleri: Tunceli merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 21 şüpheli gözaltına alındı. Valilik ise operasyonun ardından son dakika açıklamasında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda şüpheli tespit edildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Tunceli merkezli 19 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturması kapsamında 21 şüphelinin gözaltına alındığı bildiren Valilik, FETÖ/PDY terör örgütü ve bu örgütün devlet içerisine sızmış yapılanmalarına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğünü aktardı.
#Tunceli
#FETÖ
#Son dakika
7 yıl önce