|

Kemal Batmaz kimdir? Darbe girişiminin ikinci ismi belli oldu!

Kemal Batmaz kimdir ve neden gündeme geldi? 15 Temmuz hain darbe girişiminin araştırmaları devam ederken gündeme Adil Öksüz’ün yanı sıra bir isim daha geldi. Adil Öksüz ile görüntülenen kişinin Kemal Batmaz olduğu belirlendi ve aynı kişinin 2016 yılında Adil Öksüz ile 4 kez ABD’ye gittiği tespit edildi. Peki Kemal Batmaz kimdir?

Yeni Şafak
14:47 - 2/11/2016 الأربعاء
Diğer
Kemal Batmaz
kimdir

ve neden gündeme geldi? 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Adil Öksüz'le birlikte darbeyi yöneten kişinin Kemal Batmaz olduğu gündeme geldi. Çıkan haberlerin ardından vatandaşlar Kemal Batmaz'ın kim olduğunu merak etti.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin hazırlık toplantılarının yapıldığı evleri kiralayan ve Adil Öksüz ile birlikte mart ve haziran 2016'da ABD'ye giden 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı. Şüphelilerden 6'sı gözaltına alındı.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Batmaz, Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.



KEMAL BATMAZ KİMDİR?


15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Holding'de Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.




Öksüz ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.






#Kemal Batmaz
#Kemal Batmaz kimdir
#Adil Öksüz
٪d سنوات قبل