|

Kadıköy'de su kesintisi 20 saat sürecek - İstanbul haberleri

İstanbul Kadıköy'de su kesintsisi uygulanacağı açıklandı. Kadıköy'deki kurbağalıdere ıslah çalışmaları kapsamında 20 saatlik su kesintisi yapılacak.

Yeni Şafak
23:41 - 24/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 00:26 - 25/12/2016 Pazar
AA

İstanbul Kadıköy'de Kurbağalıdere ıslah çalışmaları kapsamında 20 saat boyunca su kesintisi yapılacak.



İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) açıklamasına göre, Kurbağalıdere Islahı kapsamında Şefikbey Köprüsü yenileme çalışmaları sebebiyle yeri değiştirilen isale hattı mevcut hatlara bağlanarak iyileştirme ve onarım çalışmaları yapılacak.



Çalışma nedeniyle 27 Aralık Salı günü saat 10.00'dan 28 Aralık Çarşamba günü saat 06.00'ya kadar 20 saat süreyle, Feneryolu, Osmanağa, Caferağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Hasanpaşa, Koşuyolu, Eğitim, Dumlupınar, Fikirtepe ve Merdivenköy Mahallelerinin tamamı ile Acıbadem Mahallesi'nin bir kısmına su verilmeyecek.



İstanbul merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu


Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmalarında etkin pişmanlıktan yararlanan şüphelilerin verdiği bilgiler doğrultusunda haklarında gözaltı kararı verilen 20 şüpheliden 13'ü gözaltına alındı.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ soruşturmalarından tutuklu rütbeli askerlerin "etkin pişmanlık" sonucu verdiği bilgiler sonucu aktif görevde bulunan 14'ü rütbeli asker ve 6'sı sözde abi 20 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından çalışma başlatan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 13 şüpheliyi yakaladı.



İstanbul, Bursa, Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, Iğdır, Muğla, Antalya, Edirne ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri, gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde de aramalar yaptı.



Ekipler, 7 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.




#Kadıköy
#İstanbul
8 yıl önce