|

Ünlüler Antalya'da

Azeri iş adamının yaptırdığı Mardan Oteli'nin açılışı için dünyaca ünlü isimler Antalya'ya gelmeye başladı. İlk gelenler Şarkıcı Mariah Carey ve aktör Richard Gere oldu.

Antalya
00:00 - 23/05/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:29 - 23/05/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Ünlüler Antalya'da
Ünlüler Antalya'da

Dillere destan Mardan Oteli'nin açılışı da dillere destan olacak. Bugün yapılacak açılışa dünyanın dört bir yanından davet edilen ünlüler katılıyor. Mardan Otel'nin açılışı için Antalya'ya ilk gelenler arasında ABD'li şarkıcı Mariah Carey vardı. Dünyaca ünlü şarkıcı, Antalya Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. VIP salonundan çıkan ünlü şarkıcının beraberinde çok sayıda valiz getirdiği gözlendi.

RİCHARD GERE JETLE GELDİ

Hollywood'un ünlü ismi Richard Gere de Mardan Palace'nin açılışına katılmak üzere dün öğleden sonra özel jetle Antalya'ya geldi. Gere, CIP Lounge'den çıkışında otel görevlileri tarafından karşılandı. Bu sırada, güvenlik görevlileri, gazetecileri, yakından görüntü almalarını engellemek için uzaklaştırdı. Şapka ve gözlük taktığı görülen Richard Gere, siyah bir otomobille, konaklayacağı Mardan Palace'a götürüldü.

NAZARBAYEV İÇİN ROLLS ROYCE

Açılış için dün Antalya'ya gelenler arasında Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev, ünlü İtalyan aktris Monica Belluci ve ABD'li aktris Sheron Stone da bulunuyor. Antalya Valisi Alaattin Yüksel ve otel sahibi Telman İsmailov tarafından havaalanı epronunda karşılanan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, kendisi için otelden gönderilen Rolls Royce otomobile binerek, sıkı güvenlik önlemleri arasında kalacağı otele gitti.


600 özel davetli

Mardan Oteli'nin açılışı için bir gün önceden ünlülerin akın ettiği Antalya'da Paris Hilton, Richard Gere, Monica Bellucci ve Sharon Stone gibi yıldızların yanı sıra 600 özel davetli ağırlanıyor.


Böylesi görülmedi

Otelin açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak. Türkiye'deki en önemli turizm yatırımı olan otel 180 bin metrekare alanda kuruldu. İstanbul'un tarihi yapılarından esinlenilerek inşa edildi. Dolmabahçe Sarayı'nı andıran otelde 16 restoran, 38 hamam var.




15 yıl önce