|

EXILIS CRT ile tanışmaya hazır mısınız?

Medikal Estetik Uzmanı Dr. Emre Çiçek, ünlülerin gençlik sırrını Türkiye'ye getirdi. Artık uzun Amerika yolculukları gerekmeden yenilenme deneyimi yaşanabilecek

Mezin Tanrıseven
00:00 - 25/02/2012 Cumartesi
Güncelleme: 21:17 - 24/02/2012 Cuma
Yeni Şafak
EXILIS CRT ile tanışmaya hazır mısınız?
EXILIS CRT ile tanışmaya hazır mısınız?

EXILIS CRT cilt 'gençleştirme' amaçlı kullanılan en yeni teknoloji.sisteme adını veren CRT' sayesinde, ilerleyen yaşla birlikte cildin kaybettiklerini geri kazandırılıyor. Bu sistemle cilt yoğunlunun artması ve yenilenen collagen artışıyla birlikte gelen dermal kalınlaşma sayesinde yüzün 'dolgun' , 'genç' ve 'güzel' bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Uygulamanın hemen ardından olumlu etkilerin açıkça görülebildiği yöntem için tavsiye edilen 4-6 seanslık bir süreç. 7-10 gün aralıklarla yapılan ve yaklaşık 45 dakika süren uygulama sırasında hiç acı duyulmuyor ve kişi uygulamanın hemen ardından günlük yaşamına dönebiliyor.

İNCELME DE SAĞLIYOR

Yağ volümünü azaltarak bir ayda minimum bir beden (3-12 cm) incelten sıkılaştırma sağlayan ve selülit görünümünü tamamına yakınını yok eden yöntem, vücut şekillendirici olarak da kullanılabiliyor. Başlığa gömülü ısı ölçüm (DTC) ve enerji akış zinciri kapama sistemiyle (EFC) ciltte yanma riskini sıfıra indiriyor. Amerika'nın en çok tercih edilen cilt gençleştirme ve vücut yenileme sistemini Türkiye'de kullanan tek doktor Dr. Emre Çiçek yöntemin çok beğenildiğini söyledi.

13 yıl önce