|

Uykuları kaçacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16 Nisan referandumu öncesi ilk mitingini Elazığ’da düzenledi. 16 Nisan’da Meclis’in asli vazifesine kavuşacağını söyleyen Bahçeli, “Bu ‘Evet’ler anayasa değişikliğine dair bir maddeyi okumamış CHP Genel Başkanı’nın uykularını kaçıracaktır. Türkiye eyaletlere bölünecek diyorlar. Tümden yalan, tümden iftiradır” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 19/03/2017 Pazar
Güncelleme: 00:30 - 19/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Bahçeli, Elazığ'dan start verdi.
Bahçeli, Elazığ'dan start verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde partisince İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ilk mitingde yaptığı konuşmada, 16 Nisan referandumunun barış, huzur, demokrasi, sabır ve edep içerisinde geçmesini diledi. Bir millet olmanın ihtişam ve iffetinin gururla yaşatıldığını ama bölücülüğe izin çıkmadığını kaydeden Bahçeli, “Parçalanmaya ruhsat verilmedi. Etnik ve mezhep ayrımcılığına izin verilmedi. Kürt kökenli kardeşlerim 'Türkiye' dedi, Zaza kökenli kardeşlerim millet varlığına bağlandı, buna inandı” diye konuştu.



GAKKOŞLAR GEREĞİNİ YAPACAK


Şimdi soruyorum; Elazığ 16 Nisan referandumuna hazır mı? Evet. Gakkoşlar gereğini yapacak mı? Evet. Oyunu bozacak mısınız? Evet. İradenize sahip çıkacak mısınız? Evet. Türkiye için evet diyecek misiniz? Evet. Bu evetler, daha anayasada ne yazdığını bilmeyen, zahmet edip de bir maddesini açıp okumamış CHP Genel Başkanı'nın uykularını kaçıracaktır. Bu evetler, hayırcı kafilenin içindeki FETÖ, PKK, PYD, DHKP-C, Perinçek lobisi ve Türk düşmanlarını tir tir titretecektir. Bu evetler, Avrupa'ya kapak, işgal planı yapanlara tokat olacak, alayını silindir gibi ezip geçecektir. Bizim nezdimizde hem evet, hem de hayır diyen her vatandaşım, her kardeşim bir ve aynıdır. Fakat bu defa hayırda hayır yoktur. Ayağımıza pranga vurmak, bağımsızlığımıza bitirmek isteyen terör örgütleri ve arkasındaki ülkeler karşımızdadır. Biliniz ki, 16 Nisan'da Türkiye'de sistem değişecek, Avrupa'da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvılcımı çakılacaktır. Bu yüzden monarşik yönetimler huzursuz ve sancılıdır.





OYUNLARI BOZACAĞIZ


Avrupa'nın demokratikleşmesi, insan hak ve özgürlüklerine saygı duymayı öğrenmesi yakındır, 16 Nisan'dan sonra kaçınılmaz bir şekilde gündeme gelecektir. Devletin süratli kararlar aldığı, TBMM'nin aktif ve etkin olduğu bir sistemi kurmazsak 15 Temmuz'da harekete geçenler tekrar varlığımıza suikast yapacaklar. Çanakkale ruhundan ilham ve feyz alamamış gafillerin, milli duyguları körelmiş mihrakların, 15 Temmuz'un suç ortaklarının oyununu kökten bozma vakti gelmiştir. Bu vakit 16 Nisan'dır.



#MHP
#Devlet Bahçeli
#Elazığ
7 yıl önce