|

Türkiye kaynarsa Berlin yanar

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Almanya'nın skandal kararlarına tepki göstererek, “Biz bunu açıkça Türk düşmanlığı sayar, Berlin'in iradesini Kandil'e teslim ettiğini düşünürüz. Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 8/03/2017 mercredi
Güncelleme: 07:58 - 8/03/2017 mercredi
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dünkü grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi: “Geçen haftadan bu tarafa Almanya, Hollanda ve Avusturya'dan Türkiye aleyhtarı kararlar birbirini izlemektedir. Avrupa Türklüğünün Türkiye'deki demokratik süreçlere katılıp fikir ve tercihlerini yansıtması en doğal ve yasal hakkıdır. Bu nedenle Almanya'da yaşayan vatandaşlarımızı 16 Nisan Referandumu konusunda bilgilendirmek, siyasi partilerin de gereken bir faaliyetidir. Bundan Almanya niye ürpermiş, rahatsız olmuştur?



YOLLARI YOL DEĞİL


Almanya eğer PKK'nın dayatma ve telkiniyle AK Partili bakan ve milletvekillerinin vatandaşlarımızla buluşmasını sabote ediyorsa, biz bunu açıkça Türkiye düşmanlığı sayar, Berlin'in iradesini Kandil'e devretmiş kabul ederiz. Yoksa Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da bizim mi haberimiz olmamıştır? Yaklaşık 4 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya, Türkiye'ye karşı örtülü faaliyetlerin elebaşı ülkelerden birisidir. Ve de PKK'yla yatıp FETÖ'yle kalkmaktadır. Biliniz ki, koynunda Mehmetçik katillerini barındıranlar doğrudan doğruya dökülen şehit kanlarında iz ve parmakları olan maskeli Vandallardır. Almanya'nın yolu yol değildir; acilen dönmelidir. Türkiye kaynarsa, Berlin yanacaktır."



Bahçeli, grup sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bahçeli, “Alman, Hollanda ve Avusturya yönetiminin tutumları değişmediği takdirde Sayın Cumhurbaşkanı eğer Avrupa'ya gidecekse onu yalnız bırakmayacağım" dedi.


#MHP
#Devlet Bahçeli
#FETÖ
il y a 8 ans