|

Şer odakları tasfiye olacak

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başbakan Binali Yıldırım, bayramın Türkiye’ye, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış getirmesini diledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/09/2017 Cuma
Güncelleme: 02:59 - 1/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım
Başbakan Yıldırım

Yıldırım, mesajında şunları belirtti: “Savaşların gölgesinde bayramı yaşamak durumunda olan İslam ülkelerinin yaşadığı acıların bir an evvel son bulması ve mübarek bayramların huzur içinde idrak edilmesi en büyük arzumuzdur. Milletimizin birliğini ve ülkemizin güvenliğini tehdit eden bütün terör örgütlerini topyekun bertaraf etme kararlılığıyla hem yurt içinde hem de sınır ötesinde büyük bir mücadele veriyoruz. Terörle, şiddetle ülkemizi ve bütün İslam dünyasını acıya boğmak isteyen şer odakları nihai hedeflerine asla ulaşamayacaklar ve tamamen tasfiye olacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti olarak, bütün kurumlarımızla hukukun üstünlüğünü, tam demokrasiyi, adaleti ve milli kalkınmayı tesis ederek gücümüze güç katacağız ve mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Milletimizin birliğine yönelik tuzaklara karşı asla gaflete ve rehavete kapılmayacak, birbirimizin hukukuna sahip çıkacak, kardeşliğimizi ebediyen baki kılacağız.”

Şehit Cambaz’ın kabrinde dua
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin şehit ettiği Yeni Şafak foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın Çengelköy Mezarlığı'ndakikabrini ziyaret ederek dua etti.

#Binali Yıldırım
#Mustafa Cambaz
7 yıl önce