|

Şehirde polis kırsalda subay

FETÖ'nün uyuşturucu baronlarıyla kurduğu ilişkiyi yıllar önce gören, ardından kendisine kurulan kumpasla meslekten ihraç edilip hakkında uydurma suçlamalarla hapse atılan Narkotik Komiseri Fatih Mehmet Çolak, FETÖ üyesi narkotik polislerinin zehir tacirlerini 'himmet karşılığında' koruduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:23 - 15/11/2016 Salı
Yeni Şafak

“FETÖ'nün uyuşturucu baronlarıyla kurduğu ilişkinin boyutunu yıllardır söylediğim için başıma gelmeyen kalmadı ancak şimdi gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor” diyen Çolak, şunları söyledi:



“FETÖ'cü polislerin ilişkide olduğu baronlar yalnızca şehirdekiler değil. Aynı şekilde Irak ve İran sınırında FETÖ tarafından görevlendiriken yüksek rütbeli askerler de FETÖ'nün uyuşturucudan kazandığı paranın önemli bir kısmını örgüte sağladı. Bu 'askerler' eroin sevkiyatının sorunsuz şekilde yapılabilmesini sağladı. Daha sonra bu isimler darbe girişiminde de aktif görev aldı. Ben başıma gelenlerin daha FETÖ'nün en güçlü olduğu dönemde, 2009 yılında FETÖ tarafından yapıldığını söylemiş ve bunu mahkeme tutanağına da geçirtmiştim. Şimdi ortaya çıkan gerçeklerle bu terör örgütünün eroinden dahi para kazanmaktan çekinmediği anlaşıldı.”


#FETÖ
#Fatih Mehmet Çolak
8 yıl önce