|

Sedat Peker MHP yönetimini topa tuttu

Sedat Peker Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ve Ülkücü camia hakkında önemli açıklamalarda bulundu. MHP’nin iktidar ortağı olduğu dönemde Ülkücü kadroların pasifize edildiğini iddia eden Peker MHP'ye oy verme şartını da açıkladı.

Yeni Şafak
11:09 - 29/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 09:21 - 29/12/2014 Pazartesi
Diğer

Sedat Peker, Alparslan Türkeş’in kurduğu Hergün gazetesine verdiği söyleşide Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ve Ülkücü camia hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Sedat Peker söyleşide çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Peker'in söyleşisinde dikkat çeken bölümler şöyle:


MHP üst yönetimine ülkücüler hakim oluncaya kadar mücadelemiz devam edecek diyorsunuz. Netice alacağınıza inanıyor musunuz? Sizi MHP ile karşı karşıya getiren sebepler nelerdir?

Netice alıp alamayacağımız hiç önemli değil. Önemli olan bir duruş belirleyebilmek ve de MHP üst yönetimine esir olmadığımızı, üzerimizde hiçbir yaptırımlarının olmadığını söyleme gayretidir. Benim mücadele etmiş olmam bana yeter. Netice kaderin elindedir. Sonuç her ne olursa olsun gelecekteki nesiller tasdik edeceklerdir ki; ben mücadeleden korkmadım. Miskin ve ruhsuz bir yaşamdansa mücadeleci bir yaşamı seçtim.


Sayın Cumhurbaşkanı’na oy vermelerinden daha mantıklı ne olabilir

 

Ülkücülerin bir kısmı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediler. Sizce bunun nedeni nedir? 

Adnan Bey, bizim ülkemizde ki milliyetçi muhafazakâr dünya görüşüne sahip olan insanların %70’i zaten Ak Partiye oy veriyor, kalan %30'u ise MHP’ye oy veriyor. Kimin tarafından gündeme getirildiği belli olmayan bir kişiye oy verip, Siyonist politikalara hizmet etmektense Sayın Cumhurbaşkanı’na oy vermelerinden daha mantıklı ne olabilir. 


Önümüzdeki genel seçimde Türkiye genelindeki milyonlarca takipçinizi, seveninizi bir partiye yönlendirecek misiniz yoksa partiler üstü mü kalacaksınız?

Sedat PEKER: Tük- İslam Davası’na hangi parti hizmet ederse ben ve sevenlerim o partiye hizmet edeceğiz. Ancak şunu çok iyi biliyorum ki Şefkat Çetin ve avanesi MHP’den ayrılmadığı sürece o partiye asla oy vermeyeceğiz.

 

 
#mhp
#milliyetçi hareket partisi
#sedat peker
#söyleşi
#2015 genel seçimleri
10 yıl önce