|

Provokasyona gelmeyiz

MHP lideri Devlet Bahçeli Türkiye üzerinde terör örgütleri eliyle büyük bir oyun sahnelendiğini belirterek, "Birbirimize düşmemiz planlanıp provoke ediliyor. Şu anda muhtaç olduğumuz şey, merhum Cemil Meriç’in ifadesiyle söyleyecek olursam; ölçüdür, dengedir, soğukkanlılıktır. Gerisi maceradır" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 02:36 - 19/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından son dönemde yaşanan terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Terörün devasa bir milletin ocağına ateş düşürdüğünü kaydeden Bahçeli "Son bir hafta içinde önce Beşiktaş, ardından Kayseri derken, 58 şehidimizin acısıyla kavrulduk. Farkında mısınız, sürekli can veriyoruz" ifadelerini kullandı.



OYUN SAHNELENİYOR


"Terör örgütleri aralarında kurduğu zalim ittifakla Türkiye'ye meydan okuyor" değerlendirmesinde bulunan Bahçeli şöyle devam etti: "FETÖ'nün bıraktığı yerden PKK, PYD ve diğerleri devam ediyor. Milli mukavemetimizi kırmak, milli birliğimizi yıkmak için büyük bir oyun sahneleniyor. Birbirimize düşmemiz planlanıp provoke ediliyor. Şu anda muhtaç olduğumuz şey, merhum Cemil Meriç'in ifadesiyle söyleyecek olursam; ölçüdür, dengedir, soğukkanlılıktır. Gerisi maceradır. Ne kadar haklı olsak da ne kadar dayanılmaz saldırılara maruz kalsak da sağduyumuzu kaybetmeyeceğiz, dahası oraya buraya savrulmayacağız."


#MHP
#Devlet Bahçeli
#FETÖ
#PKK
8 yıl önce