|

Özel Harekat'la kahvaltı

İçişleri Bakanı Soylu, “Terörü bu coğrafyanın kaderi olmaktan el birliğiyle çıkaracağız. Bu konuda kararlıyız. Nerede olurlarsa olsunlar, bulacağız ve cezalarını vereceğiz. Çünkü bu milletin canını çok yaktılar” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 22:54 - 28/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Batman'da temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tilmerç Mahallesi'ndeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü polisleriyle kahvaltı yaptı.



Kahvaltıda bir konuşma yapan Soylu, “Bilmenizi isterim ki terör örgütleri DAEŞ, PKK, KCK, FETÖ, DHKP-C hepsi, top yekün birlikte ve bir arada hareket ediyorlar. Milletimizin desteğiyle hepsini bertaraf ediyoruz. Bakın kış, dışarda kar yağıyor, etraf bembeyaz ama bizim operasyon bölgelerimizin bir çoğunda evlatlarımız mağara mağara, sığınak sığınak, 'nerdesiniz' diye bağırarak o teröristleri her noktada arıyorlar. Bizim son zamanlarda müşahede ettiğimiz bir mesele var. Dağlarda yoklar, çekilmişler” dedi.





NEREDE OLURSA OLSUNLAR


Soylu, şöyle devam etti:



“Çünkü sizin gücünüz, sizin kuvvetinizden ve bizim güvenlik kuvvetlerimizin ortaya koyduğu iradeden ve milletimizin desteğinden kaçıyorlar. Bu çok açık ve net. Ama ne olursa olsun, nerede olurlarsa olsun, ister sınırın içinde, ister sınırın dışında onları bulacağız ve cezalarını vereceğiz. Çünkü bu milletin canını çok acıttılar. Masum milletimize, masum ülkemize ve masum coğrafyamıza ihanet ettiler.”



EL BİRLİĞİYLE BİTİRECEĞİZ


Terörün bu coğrafyanın kaderi olmaktan el birliğiyle çıkarılacağını dile getiren Soylu, bu konuda hazırlık yapıldığına dikkat çekerek şöyle konuştu:




“Bilmenizi isterim ki, terör bu coğrafyanın kaderi değildir. Bu coğrafyanın kaderi olmaktan terörü el birliğiyle çıkaracağız. Bu konuda kararlıyız. Hazırlıklarımızı sizler, bizler hep birlikte yapıyoruz. Sizler cesur insanlarsınız, kuvvetli ve kudretli insanlarsınız, bu ülkede her birimizin yaptığı görevler var. Sizlerden de, bizlerden de beklenen bu memleketi emin bir hale getirmektir.”


Soylu, daha sonra ziyaret ettiği Batman Valiliği'nde güvenlik toplantısına katıldı.


#Süleyman Soylu
#PKK
#DAEŞ
#FETÖ
8 yıl önce