|

Ormanda yakalandılar

İstanbul polisinin Fettulahçı Terör Örgütü üyelerinin yeniden yapılanma girişimine yönelik çalışmaları devam ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/04/2017 Sunday
Güncelleme: 03:12 - 2/04/2017 Sunday
Yeni Şafak
​Ormanda yakalandılar
​Ormanda yakalandılar

Geçtiğimiz hafta örgütün yeniden yapılanmasını sağlamak için bir araya gelen işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonun ardından dün de Ümraniye Hacegan Ormanları’nda piknik adı altında toplanan 7 Fetö üyesi polis tarafından gözaltına alındı.

FEM DERSHANELERİNDE ÇALIŞMIŞLAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelen ihbar üzerine harekete geçen Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen alanda piknik yapan şahıslarla karşılaştı. Yapılan sorgulamalarında gözaltına alınan şahıslar daha önce Fem Dershanelerinde çalıştıklarından dolayı arkadaş oldukları anlaşılmış, derinleştirilen tahkikat sonucu gözaltına alınan 7 kişinin FETÖ/ PYD törör örgütü ile bağlantılı oldukları ortaya çıktı.

YAKALANMAMAK İÇİN ORMANDA TOPLANMIŞLAR

Gözaltına alınan FETÖ-PYD üyelerinin ev ve işyeri gibi kapalı mekanlarda biraraya gelmelerinin yakalanma riski taşıması gözönünde bulundurarak toplantılarını piknik ve yemek adı altında açık alanlarda toplanarak iletişim sağladıkları değerlendirildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı doğrultusunda gözaltına alınan alınan şahısların üzermlerinde bulunan cep telefonlarına incelyenmek üzere el konduğu bildirildi.

#FETÖ
#Polis
#İstanbul Emniyet Müdürlüğü
7 years ago