|

O video montaj

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, 15 Temmuz Darbe Girişimi'yle ilgili TBMM Araştırma Komisyonu'na bilgi verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:38 - 14/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Hazinedar, Darbe Araştırma Komisyonu'nun sorularına 14 sayfalık cevap yolladı. Hazinedar, “Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana muhalif kesimler o video üzerinden FETÖ'cü olduğum algısını yaymaya çalıştı” dedi.



KES-YAPIŞTIR VİDEO


Belediye başkanı olduğu 2014 tarihinden bu yana Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın programlarına davet icabı gittiğini anlatan Hazinedar, “Cemaati sert sözlerle eleştirmeme rağmen 'kes-yapıştır' şeklinde montaj yapılarak sanki FETÖ'yü övmüşüm gibi Cihan Haber Ajansı tarafından basına servis edildi. Video kaydının çekimini yapan Cihan Haber Ajansı, konuşmamın video kaydını yaptıktan sonra montajını da yapıp, konuşmamı tahrif etti” diye konuştu. Başkan Hazinedar, bugüne kadar ne FETÖ denilen örgüt ne de bir başka hiçbir cemaatle toz kadar ilişkisinin olmadığını ve tüm bu iddiaların kendisine yapılan itibar suikastinden öteye geçemeyeceğine vurgu yaptı.



#Murat Hazinedar
#Darbe Girişimi
8 yıl önce