|

MHP milletin yanında

MHP MYK, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı. Bir saat süren toplantıda Bahçeli, anayasa değişikliği, halkoylaması ve partinin il ve ilçe kongrelerine yönelik değerlendirme yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:25 - 4/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

Ayrıca olası provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. Bahçeli, MYK üyelerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile önceki gün yaptığı görüşmeyi de anlattı. Bahçeli, Erdoğan'a, 9 bin 651 kişilik mağdur listesini sunduğunu, FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulması gerektiğini söylediğini anlattı.



İDAM MECLİSE GELMELİ


Bahçeli, başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini de anlattı. Parlamenter sistemden yana olduklarını vurgulayan Bahçeli'nin şu an içerisinde bulunan fiili sistemin bir an önce sona erdirilmesi gerekliliğini belirtti. Bahçeli, AK Parti'nin idam teklifini bir an önce TBMM'ye getirmesi gerektiğini kaydetti. Türkiye'nin 15 Temmuz sonrasında kaosa sürüklenmek istediğini, ülkenin zor durumda olduğunu vurgulayan Bahçeli'nin “FETÖ'cüler gibi ülkeyi bırakıp kaçma gibi bir durumumuz yok. Biz bu ülkede yaşadığımız gibi bu vatana millete daha çok sahip çıkacağız. Türkiye'nin yeniden yapılandırılması ile ilgili atılacak adımlarda MHP milletin yanında yer alacak” dediği öğrenildi.



#MHP MYK
#Devlet Bahçeli
8 yıl önce