|

Marmara mezunlarından Erdoğan’a başkanlık beratı

Marmara Üniversitesi mezunu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Marmara Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MÜMDER) tarafından 'Fahri Başkanlık Beratı' verildi. Derneğin eğitim faaliyetlerini arttırması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dernek yetkililerinden yurt talebinde bulundu. Dernek Başkanı Adem Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, FETÖ gibi örgütlerin üniversitelerde neden olduğu karışıklığın yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirtti.

Yeni Şafak
16:33 - 4/11/2016 الجمعة
Güncelleme: 13:36 - 4/11/2016 الجمعة
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Fahri Başkanlık Beratı'nı, MÜMDER Başkanı Adem Ceylan'ın elinden aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Fahri Başkanlık Beratı'nı, MÜMDER Başkanı Adem Ceylan'ın elinden aldı.

Marmara Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MÜMDER), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İstanbul Yıldız'da bulunan Mabeyn Köşkü'nde ziyaret etti. Dernek Başkanı Adem Ceylan riyasetinde yapılan ziyarete, yönetim kurulu üyeleri iştirak etti. MÜMDER'in çalışmaları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrenciler üzerine yapılan faaliyetlerin daha da artırılması gerektiğini belirterek, mezuniyet sonrası da ilişkilerin devam ettirilmesinin önemini vurguladı.



FETÖ'nün açtığı yaralar sarılıyor


MÜMDER Başkanı Adem Ceylan ise 15 Temmuz'da Sayın Cumhurbaşkanı'nın gösterdiği istikamet üzere olmaktan dolayı gurur duyduklarını ve FETÖ ve benzeri örgütlerin üniversitelerde yapmış oldukları ifsat hareketlerinin yaralarını sarmak için çalıştıklarını söyledi. MÜMDER'in kariyer günleri, seminer ve burs faaliyetlerini beğendiğini ifade eden Erdoğan, derneğin yurt açması gerektiğini belirterek bu konuda destek olacağını da özellikle vurguladı.



Kendisi de Marmaralı olan Erdoğan'a Dernek Başkanı Adem Ceylan tarafından “Fahri Başkanlık Beratı” verildi.




#Marmara Üniversitesi
#Recep Tayyip Erdoğan
#Adem Ceylan
#MÜMDER
#Mabeyn Köşkü
٪d سنوات قبل