|

Malezya’daki 3 FETÖ’cüyü teslim aldık

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı 30 yataklı Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma, Tedavi ve Eğitim Merkezi'nin (AMATEM) açılış töreninde, FETÖ ile mücadelenin içeride ve dışarıda sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:44 - 14/10/2016 Cuma
Yeni Şafak

Yunanistan'a kaçan FETÖ üyelerinin sığınma taleplerinin reddedildiğini aktaran Çavuşoğlu, “Biri kaldı, diğer yedisinin sığınma talebi mahkeme tarafından reddedildi. Bir an evvel onu getirmek için çalışıyoruz. Körfez İşbirliği Konseyi FETÖ'yü terör listesine aldı. Önümüzdeki hafta içinde İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları toplantısı Özbekistan'da gerçekleşecek. İnşallah İİT de FETÖ'yü terör listesine alacak. Dün gece (önceki gece) Malezya'dan üç teröristi teslim aldık. Şunu bilsinler, Türkiye'de de yurtdışında nerede olursa olsun alıp getirip yargıya teslim edeceğiz" dedi.



SKANDAL SANSÜRE TEPKİ



Çavuşoğlu, İsveç'in, '15 Temmuz Kanlı Darbesinin Perde Arkası' programını iptal etmesine de sert tepki gösterdi. Çavuşoğlu, İsveç'i çifte standartla suçladı ve "Tepkimizi ve hassasiyetimizi İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'e ilettik" dedi.


#FETÖ
#Mevlüt Çavuşoğlu
8 yıl önce