|

Koton Türkiye'yi temsil edecek

Dünya yılın girişimcisi yarışmasının Türkiye finalisti, Koton Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülten Yılmaz oldu

00:00 - 21/01/2009 Çarşamba
Güncelleme: 04:21 - 21/01/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Koton Türkiye'yi temsil edecek
Koton Türkiye'yi temsil edecek

Ernst&Young ve Milliyet tarafından, CNN Türk ve Schwab Vakfı işbirliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen, “Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması”nın Türkiye finalisti, Koton Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülten Yılmaz oldu. Yılmaz Yılmaz ve Gülten Yılmaz, Dünya Yılın Girişimcisi Ödülü için Mayıs ayında Monte Carlo'da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek. 5 finalist arasından birinci olan Yılmaz Yılmaz ve Gülten Yılmaz, ödüllerini Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törende, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Jüri Başkanı Hanzade Doğan Boyner'in elinden aldı. Dünya Yılın Girişimcisi Yarışmasında finale kalan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras Sağıroğlu, Elkon Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alpagut, Altınkılıçlar Kahve Kakao Ürünleri (Kahve Dünyası) Yönetim Kurulu Üyesi Alev Altınkılıç ve Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban'a da birer teşekkür plaketi verildi.


Yılın sosyal girişimcisi

Yarışmada, bu yıl üçüncü defa verilen “Yılın Sosyal Girişimcisi” kategorisinde ise ödülü Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Onursal Kurucu Başkanı Ali Nihat Gökyiğit aldı.


16 yıl önce