|

Kılıçdaroğlu çıldırdı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım'ın "Terör örgütlerini savunmayın" çağrısına cevap verdi. FETÖ, PKK ve DEAŞ'a karşı Türkiye'yi suçlayan Kılıçdaroğlu, "Siz göz yumdunuz, bu örgütleri başımıza siz bela ettiniz" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
17:01 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 17:35 - 11/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım'ın, "Terör örgütlerine arka çıkmayın" çağrısına cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Terör örgütü DEAŞ, FETÖ ve PKK'yı milletin başına siz bela ettiniz" şeklinde skandal ifadeler kullandı.



Başbakan Yıldırım'a Twitter'dan cevap veren Kılıçdaroğlu, PKK'yı, FETÖ'yü ve DEAŞ'ı milletin başına hükümetin bela ettiğini söyleyecek kadar alçaldı.




















  1. Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu için şu ifadeleri kullanmıştı:
  2. "Ana muhalefet partisi demek iktidar alternatifi demektir. Eğer siz iktidar alternatifisiyseniz tek millet tek vatan tek bayrak prensibine sonuna kadar sahip çıkmak lazım. Anamuhalefet partisini sağduyulu olmaya çağırıyorum. Bırak, bu dışarıdaki terör sponsorlarının ağzıyla konuşmaktan vazgeç. Türkiye'nin ne büyük badirelerden, ne büyük sıkıntılardan geçtiğini görmüyor musun Şehitlerimizi görmüyor musun Terörle yapılan amansız mücadeleyi görmüyor musun Şimdi zaman ülkeye sahip çıkma zamanıdır, bir olma, beraber olma zamanıdır. Ayrılıkçılara, terör goygoycularına yaranma zamanı değildir. Ülkenin, milletin bekası için bir olma, beraber olma, birlikte çalışma zamanıdır. Sayın Kılıçdaroğlu, yol yakınken dön bu yanlıştan. Bu yol, yol değil, bu sokak çıkmaz sokaktır."
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
8 yıl önce