|

Kendine değil partiye başkan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında önceki gün gerçekleşen MKYK, yaklaşık 5 saat sürdü. Açılış konuşmasını Erdoğan’ın yaptığı toplantıda, iç ve dış gelişmeler değerlendirildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/07/2017 Pazar
Güncelleme: 03:29 - 2/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
Kendine değil partiye başkan
Kendine değil partiye başkan

Edinilen bilgilere göre Erdoğan, önümüzdeki dönemde terör örgütleri PKK ve FETÖ ile topyekün ve daha güçlü mücadele edileceğini vurguladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da devam eden FETÖ yargılamaları hakkında MKYK’ya bilgi verdi. Erdoğan’ın toplantıda, 4 Temmuz itibarı ile başlayacak olan kongre takvimi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

Partide yaşanan metal yorgunluktan bahseden Erdoğan, il ve ilçe kongreleri hakkında uyarılarda bulunarak, “Kendine değil partiye başkanlık yapacak arkadaşlar belirlememiz gerek. Sürece giderken kılı kırk yararak sadece makam mevki peşinde koşan ilçe ya da il başkanı değil de gerçekten yüreğini bu dava uğruna koyan arkadaşlarla yola çıkmamız lazım” dedi. MKYK’da iç tüzük çalışmalarını da değerlendiren Erdoğan’ın bu sene içerisinde Genel Kurul’da içtüzüğün bitirileceğini söylediği öğrenildi.

#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#MKYK
7 yıl önce