|

Hiç kimseye mesleği için operasyon yapılmaz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Vakfınca TEDAŞ Misafirhanesi'nde şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen programdan sonra gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/11/2016 Salı
Güncelleme: 22:41 - 31/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturmayla Çalık, “Hiç kimse kendi mesleğini yaptığı için ne gözaltına alınır ne soruşturma açılır ne de operasyon yapılır” ifadesini kullandı.



FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimini hatırlatan Çalık, “TSK'nın kıyafetleri altındaki teröristler asker kılığıyla ülkeyi işgal etmeye, darbe yapmaya kalktılarsa kılık-kıyafetlerinin ne olduğuna bakmaksızın, ne yaptıklarını çok iyi görmek lazım” diye konuştu.



GEREKLİ TEDBİRLER ALINIR


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: “İster gazeteci, akademisyen, öğretmen, doktor, eczacı veya milletvekili hangi meslek örgütüne ait olursa olsun, eğer terör örgütüne payandalık yapıyorsa, kalemini oynatıyorsa, ona yarenlik yapıyorsa, şayet gazeteci, medya mensubu, akademisyen de olsa gerekli tedbirler alınmalıdır, yapılan operasyon da bu anlamda yapılmıştır.”



#Öznur Çalık
#TEDAŞ
#Şehit yakınları
8 yıl önce