|

Generallere tedbir talimatı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığının yürüttüğü FETÖ'nün TSK içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada, bir dönem örgütün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Hüseyin G. itirafçı oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 06:40 - 21/03/2017 Salı
Yeni Şafak
FETÖ elebaşı Gülen
FETÖ elebaşı Gülen

Hüseyin G. Samanyolu Eğitim Koleji'nde öğretmenlik yapan Emin Bağcı isimli şahsın Deniz Kuvvetleri'nden sorumlu 'abi'lerden bir tanesi olduğunu deşifre etti. Hüseyin G.'nin ifadesi FETÖ'nün melekler ve peygamberleri kendi gizlilikleri için nasıl kullandıklarını gözler önüne serdi.



MELEKLERİ KULLANDILAR


Bağcı ile yaptığı bir sohbet toplantısının detaylarını anlatan Hüseyin G., “Bir gün sohbet esnasında artık Yüksek Askeri Şurada irtica nedeniyle atılmaların olmadığını, dolayısıyla neden hala namazlarını gizli saklı kıldıklarını ve eşlerinin başlarını açık tuttuklarını sordum. Emin Bağcı bana hocaefendi olarak tabir ettiği Fetullah Gülen'in örgüte mensup albay ve generallerin olduğu bir sohbette bu yönde bir soruyu 'Meleği Ala'nın sakinleri yeryüzüne inse TBMM'yi onlar yönetse bile biz tedbir yapmaya devam edeceğiz' şeklinde cevap verdi” ifadelerini kullandı.


#İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
#FETÖ
#TSK
7 yıl önce