|

Bütün oyunları bozacağız

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye terörizme karşı verdiği amansız mücadele dönemi içerisinde görünen ve kendisini gizli tutmaya çalışan çok sayıdaki düşmanla mücadele etmektedir. Bu mücadelede devletin de, hükümetin de elbette yanındayız, destekçisiyiz. Biz yine bütün oyunları Allah’ın izniyle bozmasını biliriz ve bozacağız” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/09/2017 Pazar
Güncelleme: 02:01 - 10/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye terörizme karşı verdiği amansız mücadele dönemi içerisinde görünen ve kendisini gizli tutmaya çalışan çok sayıdaki düşmanla mücadele etmektedir. Bu mücadelede devletin de, hükümetin de elbette yanındayız, destekçisiyiz” dedi.

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR

Isparta’da toplu açılış törenine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bahçeli özetle şunları söyledi: “Bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenler, bin yıllık vatanımızı elimizden almaya çalışanlar ve yaşama irademizi yok etmeye yeltenenler boş durmuyorlar. Türk’ün karşısına doğrudan çıkmaya cesaret edemeyen mihraklar terör örgütlerine verdiği desteklerle Türkiye üzerindeki hesaplarını hayata geçirmeye çalışıyorlar.

ASKER KILIĞINA GİRMİŞ İSLAM DÜŞMANLARI

Malazgirt’te yendiklerimiz, İstanbul’da gömdüklerimiz, Çanakkale’de tepelediklerimiz, Sakarya’da ezdiklerimiz ve nihayetinde Afyonkarahisar’dan önümüze katıp, İzmir’den denize döktüklerimiz, Bugün PKK, PYD, DHKPC, IŞİD ve FETÖ terör örgütleri vasıtasıyla geçmişte yapamadıklarını yapabileceklerini zannediyorlar. Ancak dün başaramadılar, yine başaramayacaklar. Güvence Isparta’dadır. Gücümüzün kaynağı Türk milletidir. 15 Temmuz’da yaşanan FETÖ hain darbe girişimiyle bu habis emeller kendisini daha da açığa çıkarmıştır. Asker kılığına girmiş Türk ve İslam düşmanları büyük Türk milletini esaret altına alabileceğini sanmışlar, planlarını buna göre yapmışlardı. Ne var ki milletin azim ve kararlılığı bir kez daha Türk vatanını kurtarmış, hain emelleri yerle bir etmiştir.

AMACIMIZ TÜRKİYE’NİN BEKASIDIR

Türkiye’nin de düşmeyecek son kalesiyiz. Amacımız Türkiye’nin dirliği, birliği, ebedi bekasıdır. Varsın tüm şer odakları bir olup üzerimize gelsinler. Biz yine bütün oyunları Allah’ın izniyle bozmasını biliriz ve bozacağız.”

#Devlet Bahçeli
#MHP
7 yıl önce