|

Bir ve biz olmalıyız

MHP lideri Bahçeli, ‘bazı ayarsızların’ “MHP nerede?” diye tezvirat yaptıklarını belirterek, “Bre hayırsızlar! MHP milletiyle iç içe, hâlâ anlamıyor musunuz?” dedi. Yenikapı’da büyük bir kalabalığa hitap eden Bahçeli, “Bir ve biz olmalıyız. Bekamızı yıkmaya çalışanlara tepkisiz kalamayız. Türkiye için iddialarımız var, ertelenemez” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:43 - 10/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
MHP, 16 Nisan mitinglerine İstanbul Yenikapı’da yaptı.
MHP, 16 Nisan mitinglerine İstanbul Yenikapı’da yaptı.

MHP, 16 Nisan mitinglerine İstanbul Yenikapı’da muhteşem bir buluşmayla noktayı koydu. Burada toplanan yüzbinlerce vatandaşa seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, devletin bekası için ‘evet’ çağrısı yaptı; “FETÖ’cüleri, PKK’lı canileri, Türk düşmanlarını perişan edeceğiz. 16 Nisan’da milletin bekası için ‘evet’ diyeceğiz, Pensilvanya’yı kalbinden vuracağız. Türkiye’nin bekası için ‘evet’ diyeceğiz. 15 Temmuz’un bir daha yaşanması için pusuda bekleyen, fırsat kollayan, planlar yapan mihrakları, tarihin çöplüğüne süpüreceğiz” dedi. MHP Lideri, özetle şu mesajları verdi:


ALAYI KABUS GÖRECEK

“Bebek katiline sahip olmak için ‘hayır’ diyen Kandil cinayet örgütü, ‘evet’leri duyduktan sonra ‘sahiden bittik’ diyor, mağaralarının mezar olacağını görüyordur. ‘16 Nisan’da yüzde 100 evet çıksa da meşruiyeti yoktur’ diyen CHP’nin kayığına binip MHP’nin kıyılarına ok atan, demir parmaklıklardan tutup çamur siyasetine yatan tükenmiş siyaset kaçkınlarına uyku bile artık haramdır. Dünya üzerinde bunlara rahat ve huzur kalmamıştır. Sonları gelmiş, işleri bitmiş, fitnelerinde boğulma vakti yaklaşmıştır. Bir CHP milletvekili, ‘evet’ diyenleri İzmir’e kadar kovalayıp denize dökmekten bahsetse de bunların alayı 16 Nisan’a kadar kabus görecekler, sonunda sandığın dibine çakılacaklardır. Kaçacak tek yerleri ya Kandil ya da Pensilvanya’dır.”


ÖYLE BİR TOKAT ATTINIZ Kİ

“Başı Pensilvanya’da, kuyruğu devletimizin kılcal damarlarında bulunan teröristler, hücrelerinden çıkıp darbe teşebbüsünde bulundu. Türk milletine yüzyıllardır diş bileyen emperyalistler 15 Temmuz’da tekrar hücuma geçti. Hoca kılığına giren insanlık müsveddesi Türk milletine ‘ateş emri’ verdi. 15 Temmuz’da mili birliğimizi hedef aldılar. Devletimizin diz çökmesini amaçladılar. Millet ise destansı bir mücadeleyle tüm dünyaya sadece demokrasi değil, aynı zamanda cesaret, irade ve insanlık dersi verdi. FETÖ’ye ve şarlatan mihraklara en ağır dersi verdiniz. Hainlere attığınız tokadın sesi okyanus ötesinde yankılandı. Türk milletini hafife alanlara silleyi yapıştırdınız. Sevr’i dayatanlara Kuva-yı Milliye’yi hatırlattınız. Kanı bozukları, bozuk para gibi harcadınız.”

DEVLETİN BEKASI İÇİN...

“Durmasın CHP, ‘hayır’ desin, susmasın PKK ‘aman bittik’ diye hayır türküsü söylesin. Eli kanlı aydınlıkçılar ‘hayır’ mayası çalmaya, FETÖ’cü hainler ‘hayır’ı savunmaya, DHKP-C, Avrupa ülkeleri ‘hayır’ propagandasına devam etsinler. Şunun şurasında 16 Nisan’a bir hafta vardır. Milli hesap bir hafta sonra görülecektir. İstanbul bir hafta sonra demokrasi hazımsızlarına dersini verecektir. 15 Temmuz bir milattır. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 16 Nisan’da devletin bekası için ‘evet’ diyeceğiz, FETÖ’cüleri, PKK’lı canileri, Türk düşmanlarını perişan edeceğiz. 16 Nisan’da milletin bekası için ‘evet’ diyeceğiz, Pensilvanya’yı kalbinden vuracağız. Türkiye’nin bekası için ‘evet’ diyeceğiz. 15 Temmuz’un bir daha yaşanması için pusuda bekleyen, fırsat kollayan, planlar yapan mihrakları, tarihin çöplüğüne süpüreceğiz.”

#15 Temmuz
#FETÖ
#CHP
#PKK
7 yıl önce