|

AK Parti Grup Toplantısı'nda 'kilit' konuk

AK Parti Grup Toplantısı'nda Başbakan Binali Yıldırım gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken, salonda bulunan bir isim dikkatleri çekti. Rusya'dan gelen ziyaretçinin Putin'in özel danışmanı Aleksandr Dugin​ olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
12:31 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 12:49 - 8/11/2016 Salı
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım, salonda bulunan konukları selamladı.
Başbakan Yıldırım, salonda bulunan konukları selamladı.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nda iç politika ve uluslararası ilişkilere dair dikkatleri çeken açıklamalarda bulundu. Başbakan Yıldırım, CHP'nin yayınladığı bildiriyi eleştirerek, "Nedir bu ya kepazelik. Siz ana muhalefet partisiniz kardeşim, iktidar alternatifsiniz. Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız. CHP bu bildirisinin her satırıyla sanki terör örgütünün ayağını kaldırdığı yere ayağını basıyor. Doğrusu CHP'nin terör örgütlerini her fırsatta mağdur gösterme çabasını anlayabilmiş değiliz" ifadelerini kullandı.



Rusya'dan kritik konuk

Konuşma sırasında salonda bulunan bir isim dikkatleri çekti. Rusya'dan gelen özel konuğun Aleksandr Dugin olduğu öğrenildi.



  1. Dugin'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel danışmanı olduğu biliniyor.





Komisyon dinleyecek

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Rusya Devlet Başkanı Putin'in temsilcisi Dugin'i de dinleyecek.




#AK Parti
#Grup toplantısı
#Vladimir Putin
#Aleksandr Dugin​
8 yıl önce