|

Aile dramı

İstanbul Şişli'de bir baba, tartıştığı oğlunu silahla öldürürdü ve olaya müdahale etmeye çalışan kızını da yaraladı. Baba, olay yerine gelen polise teslim olurken, gözlerinin önünde ailesi yok olan anne fenalık geçirdi

Yeni Şafak
00:00 - 29/07/2006 Cumartesi
Güncelleme: 15:45 - 6/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Şişli'de 76 yaşındaki baba, tartıştığı oğlunu öldürdü, kızını yaraladı. Mecidiyeköy Bahçeler Sokak 4 numaralı apartmanda meydana gelen olayda, Hasan Ç. (76) ile oğlu Nazim Ç. (45) arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu Hasan Ç., oğluna tabancayla ateş etti. Kurşunlar, Nazim Ç. ile araya girerek olaya müdahale etmeye çalışan kardeşi Güldane Ç.'in vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti.

Nazim Ç, yaralı olarak çıktığı apartmanın bahçesinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunmayan Güldane Ç. ise ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Ç. olay yerine gelen polislere teslim olurken, eşi Nazmiye Ç. fenalık geçirdi. Çevre sakinleri, çocuklarının üzerine kurşun yağdıran Hasan Ç.'nin bir süredir çocuklarıyla miras nedeniyle kavgalı olduğunu ileri sürdüler.


#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
18 yıl önce