|

Acı akıbetten kurtulamazlar

İç güvenlik birimleriyle iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi terörle tehdide yeltenenlerin bedelini ödeyeceğini söyledi. FETÖ davalarını danışmanları aracılığıyla takip ettiğini vurgulayan Erdoğan katillerin kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklarını kaydetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 02:45 - 8/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet ve Jandarma personeliyle birlikte Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında iftar yaptı. İftar sonrası kkonuşan Erdoğan, terör örgütü PKK/PYD’nin Suriye ve Irak’taki varlığıyla ilgili olarak; “Artık Türkiye’yle şöyle böyle uğraşalım yok. Ya masada oturur konuşuruz, arazide beraber çalışırız yoksa kalkıp da Türkiye’yi taciz etmeye yeltenenler bedelini öderler. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık bırakmayız” dedi.

15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin iftarı yaptıkları yerde 56 polisi şehit ettiğini hatırlatan Erdoğan, buraya atılan 650 kiloluk helyum bombasının PKK operasyonlarında dahi kullanılmayan, tahrip gücü yüksek bir bomba olduğunu vurguladı.

ACI AKIBETTEN
KURTULAMAZLAR

Katillerin mahkemelerde gösterdiği pişkinlik ve edepsizlikleri herkesin gördüğünü kaydeden Erdoğan şöyle devam etti: “Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla, kulaklarına fısıldanan tarihlerle, verilen sözlerle aldatsınlar. Hepsi beyhude. Milletimizin gönülleri ferah olsun. Ben başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Gün be gün raporlarını alıyorum. Bu eli kanlı katillerin hiçbirisi kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklar. Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlıkların, cezaevlerinde çürürken onlara hiçbir faydası olmayacaktır.”

#Recep Tayyip Erdoğan
#FETÖ
#15 Temmuz
7 yıl önce