|

15 Temmuz enkazı kaldırılıyor

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği hain saldırılarda hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü yıkılıyor. Yerleşkedeki binaların yerine daha korunaklı ve kullanışlı bir hizmet binası yapılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:48 - 30/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu darbecilerin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği saldırılarda ağır hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü yıkılıyor. Ankara Emniyeti yerleşkesinde bulunan binaların yerine daha korunaklı ve kullanışlı bir hizmet binası yapılması için çalışmalar başlatıldı. 15 Temmuz'dan bu yana ana binası kullanılamaz halde bulunan Ankara Emniyeti'nde hizmette aksamalar yaşanıyordu.



KULLANILAMAZ HALDE


Emniyette yer alan bazı şubeler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü için yapılan binaya taşınmıştı. FETÖ'cü cuntacıların helikopter, uçak ve zırhlı araçlarla saldırıların ardından ağır hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü 10 katlı ana binası kullanılamaz haldeydi. Bu binada hizmet veren şube müdürlükleri, TOKİ tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü için yapılan yeni hizmet binasına geçerek çalışmalarına başlamıştı.



#FETÖ
8 yıl önce