|

Gazete manşetleri! 29 Kasım Salı gazeteler ve manşetleri

Gazete manşetlerini sizler için hazırladık. 29 Kasım'da hangi gazetenin hangi manşeti attığını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte 29 Kasım gazete manşetleri...

Yeni Şafak
08:27 - 29/11/2016 Salı
Güncelleme: 08:33 - 29/11/2016 Salı
Reuters

Gazete manşetleri haberimizde. Gündemde olan tüm gelişmeleri, analizleri, köşe yazılarını ve çok daha fazlasını gazete manşetlerinden öğrenebilirsiniz. İşte 29 Kasım Salı gazete manşetleri....








MİLLİYET


-- Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Suriye'de Türk askerine yönelik hava saldırısına ilişkin, "Rusya, saldırıda bulunan hava araçlarının Rusya'ya ait olmadığını bizzat Putin aracılığıyla teyit etti" dedi.



-- Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. 77 milyar TL yapılandırıldı. Maliye Bakanı Naci Ağbal, devlete borcu olanların yüzde 76'sının yapılandırıldığı açıkladı.



-- Ekonomik güven endeksi, Kasım'da geçen aya göre yüzde 7.4 artarak 86.65'e yükseldi.



-- "Yeni Tip İmar Yönetmeliği" 30 Haziran 2017'ye ertelendi. Bu erteleme ile inşaat şirketleri yüzde 25 ek emsal hakkı sağlayan uygulamadan altı ay daha faydalanacak.



-- BES'te devlet katkısının tamamına hak kazanmak için üst ödeme limiti yıllık 19,200 lira.



HÜRRİYET



-- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye genelinde 2,430 doğal SİT alanını tek tek gözden geçirip statülerini yeniden belirledi.



-- Alman basını, ünlü silah üreticisi Heckler & Koch'un Türkiye'yi sarı listeye alarak müşteri portföyünden çıkardığını ileri sürdü.



-- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Hazine Müsteşarlığı'nın halihazırda derecelendirme kuruluşları Fitch Raitings ve Moody's ile anlaşmalı olduğunu, ancak bu kuruluşlara ödenen ücreti "mahremiyet taşıdığından" açıklayamayacağını bildirdi.



-- TAV Havalimanları'nın içinde yer aldığı konsorsiyum, Havana Havalimanı'nın geliştirilmesi ve işletilmesi amaçlı "iyi niyet anlaşması" imzaladı.



-- Haksız rekabeti bitirin, yatırıma desteği artıralım. Leasingciler, vergi uygulamalarında bankalar ile eşit şartlar istiyorlar.



SABAH



-- 15 Temmuz gecesi Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi planlayıp yöneten FETÖ'cüler 17 ayrı suçtan yargılanacaklar.



-- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: Vardığımız nokta gösteriyor ki parlamentoda (anayasa değişikliği için) 330'u aşacak noktaya geliyoruz.



-- Yılan hikayesine dönen OPEC'in petrol arzını kısıp kısmayacağı yarın netleşiyor.



-- ABD'de başkanlık yarışına katılan Yeşil Parti'nin, "üç eyaletteki oylamada Trump lehine yolsuzluk yapıldığı" iddialarına karşılık Trump, "Milyonlarca oyu çalınan benim" cevabını verdi.



HABERTÜRK



-- Türkiye'nin yüzde 79'u, FETÖ'nün darbe girişiminin ardında ABD'nin olduğunu düşünüyor. Yüzde 75, "OHAL hayatımı değiştirmedi" diyor.



-- 2016 Eylül sonu itibarıyla Türkiye'de 80 milyar vatandaşın, 93 milyarı şirket ve bankaların olmak üzere toplam 173 milyar dolar döviz hesabı bulunuyor.



-- Kurun seyrini günlük takip eden iş dünyası, bundan sonra en önemli konunun gelir cinsiyle aynı dövizden borçlanmak olduğunu düşünüyor.



-- Türk Akımı Doğalgaz Projesi'nin Hükümetlerarası Anlaşması, "onay" için Meclis'e sunuldu. Ruslarla ortak şirketle Türk Akımı 2019'da devrede.



-- Turkcell'in ses dahil tüm haberleşmenin mobil internet paketi üzerinden gerçekleştirileceği lifecell adlı dijital markası KKTC'de hizmete girdi.




#Gazete
#Gazete manşetleri
#Gazeteler
8 yıl önce