logo
EDISYON:

TOGG’a öğrencilerden tam puan

Haber Merkezi
00:001/04/2022, Cuma
G: 31/03/2022, Perşembe
Yeni Şafak
TOGG’a geleceğin sürücü adayı liseliler de tam puan verdi.
TOGG’a geleceğin sürücü adayı liseliler de tam puan verdi.

Yıl sonu banttan inecek elektrikli milli araç TOGG, bu kez başkentte Eko-İklim Fuarı’nda görücüye çıktı. Fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı olan TOGG’a geleceğin sürücü adayı liseliler de tam puan verdi.

Yıl sonu banttan inecek elektrikli milli araç TOGG, bu kez başkentte Eko-İklim Fuarı’nda görücüye çıktı. Fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı olan TOGG’a geleceğin sürücü adayı liseliler de tam puan verdi. Aracın dış tasarımı, ön ızgarası, tamponu gibi detayları özellikle beğenen gençler ‘doğa dostu’ özelliğine de vurgu yaptı. Lise öğrencilerinden İrfan Doğan, TOGG’un yerliliğine dikkat çekti. Doğan, “Tüm Türkiye için çok güzel günlerin geleceğine inanıyorum. Heyecan verici. Dış tasarımı olarak çok beğendim. Öndeki ızgarası çok hoş duruyor. Benzin ve mazot gibi havayı kirleten yakıtlar bu araç sayesinde daha az kullanılacak” dedi.

Liseli Beytullah Ertürk de Türk mühendislerini övdü. “Çok başarılı bir projeye imza atmışlar” diyen Öğrencilerden Melih Özdemir de TOGG’un çok güzel göründüğünü söyledi.


#Beytullah Ertürk
#TOGG
#İrfan Doğan
#Melih Özdemi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.