|

EGM, görevi iade edilen polislerin isimleri açıklandı mı?

EGM tarafından görevi iade edilen polislerin isimleri açıklandı mı? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bugün duyuru yapıldı ve duyuruda 3 bin 181 emniyet müdürünün görevinin iade edildiği açıklandı. Vatandaşlar ise görevi iade edilen polislerin isimlerini merak ediyor.

Yeni Şafak
10:20 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:39 - 16/11/2016 Çarşamba
Diğer

EGM tarafından görevi iade edilen polislerin isimleri açıklandı mı? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından resmi site üzerinden bir duyuru yayınlandı. Duyuruda, daha öncede görevden alınan 3 bin 181 emniyet mensubunun görevinin iade edildiği açıklandı. Peki görevi iade edilenlerin isimleri açıklandı mı?



Görevi iade edilen polislerin isimleri resmi olarak açıklandığında haberimizden öğrenebilirsiniz.


Emniyet Genel Müdürlüğü resmi açıklaması


667 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin" 2'nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan, ancak durumu tekrar değerlendirilen 3181 Emniyet Teşkilatı mensubu görevine iade edilmiş, aynı kapsamda 2205 Emniyet Teşkilatı mensubu ise görevden uzaklaştırılmıştır.



Kamuoyuna saygıyla duyurulur.





#EGM
#Emniyet Genel Müdürlüğü
#Görevi iade edilen polisler
8 yıl önce