|

İhanet mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretini sabote etmek isteyen FETÖ harekete geçti. Terör örgütünün ABD’deki uzantıları, Türkiye karşıtı ihanet dolu bir mektup kaleme alarak Kongre üyelerine göndermeye başladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/05/2017 Salı
Güncelleme: 06:55 - 9/05/2017 Salı
Yeni Şafak
FETÖ lideri Gülen
FETÖ lideri Gülen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti öncesinde FETÖ’nün ABD ayağında faaliyet gösteren kurumlar, bir alçaklığa daha imza attı. FETÖ’nün ABD’deki kollarından Dayton Türk-Amerikan Toplumu, üyelerine gönderdiği skandal yazıda, ABD Kongre üyelerine “Türkiye aleyhtarı unsurlar içeren” bir mektup göndermelerini ve Türkiye’yi şikayet etmelerini talep etti. FETÖ’cüler mektupta PKK’nın Türkiye tarafından vurulmasından “rahatsız” olduklarını da belirtiyor.

PKK’YA AÇIK DESTEK

Türkiye’nin “İslami eğilimli otoriter bir rejime dönüştüğü” savunulan mektupta, FETÖ mensupları ABD Kongresi üyelerine, “Erdoğan, bizim ordumuzla birlikte DEAŞ teröristlerine karşı başarılı bir mücadele yürüten ve Amerika’nın Suriye’deki en iyi dostları olan Kürtleri (PYD/PKK) bombalamaktan imtina etmiyor” şeklinde seslendi.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMESİN

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme kararından duyulan "rahatsızlığın" vurgulandığı mektupta, “Referandumdan sonra Türkiye’deki durumun daha kötüye gittiği” ve “Trump yönetiminin bu konuda uyarılması” gerektiği iddia edildi.

#​Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#FETÖ
7 yıl önce