|

FETÖ'nün "hayır" kampanyasına destek CHP'den geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Sacit Arvasi isimli bir şahıs provokatif söylemleri ve hakaretleri ile tartışma konusu olmuştu. Sacit Arvasi isimli şahsın FETÖ'nün ABD imamlarından biri olduğu ve örgütün elebaşı Gülen'in de bulunduğu Pensilvanya eyaletinde yaşadığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:54 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:07 - 15/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ mensubu Sacit Arvasi.
ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ mensubu Sacit Arvasi.

Paylaşımlarıyla Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok kişiye hedef alan hakaretler ve provokatif ifadeler kullanan Sacit Arvasi'nin FETÖ'nün önemli isimlerinden biri olduğu öğrenildi. ABD'ye firar eden FETÖ mensubu teröristlerden biri olduğu belirlenen Sacit Arvasi'nin teröristbaşı Fetullah Gülen ile birlikte Pensilvanya'da yaşadığı öğrenildi.



  • CHP'li Bekaroğlu büyük tepki çekti
  • Referandumda "hayır" denilmesi yönünde çağrılar yapan ve dini argümanlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan FETÖ mensubu Arvasi'nin videosunu dün CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da paylaşmıştı. Bekaroğlu'nun 15 Temmuz'un kanlı katilleri ile benzer söylemleri paylaşması sosyal medyada büyük tepki çekti.



Facebook hesabında, yakın tarihlerde, FETÖ elebaşı Gülen'e övgüler düzen Arvasi adlı FETÖ mensubu Sacit Arvasi'nin 15 Temmuz'da yaptığı paylaşımlar da dikkat çekiyor.





#Sacit Arvasi
#Mehmet Bekaroğlu
#FETÖ
8 yıl önce