|

FETÖ'cüler 'soykırım' dedi

FETÖ'nün firari kalemlerinden Tuncay Opçin, İhsan Yılmaz ve Yavuz Baydar, 1915 olaylarının anıldığı 24 Nisan'da Twitter'dan 'soykırım' kampanyası başlattı. FETÖ mensuplarının destek verdiği manipülasyonda Türkiye'yi soykırım yapmakla suçlamaya kalkıştılar.

Yeni Şafak
10:31 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 10:45 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Tuncay Opçin, Yavuz Baydar ve İhsan Yılmaz
Tuncay Opçin, Yavuz Baydar ve İhsan Yılmaz

1915 olaylarının anıldığı 24 Nisan'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mensupları 'soykırım' yalanını tüm dünyaya servis etmeye başladı. Twitter hesapları üzerinden yoğun bir manipülasyona kalkışan FETÖ'nün kalemşörlerinden Tuncay Opçin, İhsan Yılmaz ve Yavuz Baydar gibi isimler 'soykırım' kampanyası başlattı.

Türkiye'den firar eden isimler, Türkiye'yi Ermeni soykırımı yapmakla suçlamaya kalkıştı. FETÖ'cüler sosyal medyada sözde soykırımın yıl dönümünde iftira kampanyası başlattılar.

Opçin 'kurbanlar' dedi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi öncesi darbeyi önceden bildikleri ve bu konuda çağrışım yapan mesajlar verdikleri iddia edilen 17 şüpheli arasında yer alan Tuncay Opçin, Twitter'dan 'soykırım' kampanyası başlattı.

Yılmaz'dan 'yok edildiler' provokasyonu

Fethullahçı Terör Örgütü'nün sözcülüğünü yapan kritik isimlerden biri olan İhsan Yılmaz da FETÖ'nün 24 Nisan için başlattığı kampanyaya yoğun bir destek verdi.

Baydar etiketle destekledi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturmada adı geçen Yavuz Baydar da #24Nisan etiketi ile FETÖ'nün Türkiye'yi manipülatif bir şekilde karalama kampanyasına katıldı.

#FETÖ
#Soykırım
#24 Nisan 1915
7 yıl önce