|

Bolu merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 18 gözaltı! Bolu haberleri

Bolu haberleri: Bolu merkezli 7 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 2 infaz koruma memuru da adliyeye sevk edildi.

Yeni Şafak
11:52 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 08:53 - 25/11/2016 Cuma
DHA

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında örgütün Bolu'daki eğitim kurumlarının bağlı olduğu şirketin yönetim kurulu üyeleri, öğretmen, memur ve öğrencilerin bulunduğu 35 isim hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Bolu ile birlikte Düzce, Kocaeli, İstanbul, Kayseri, Sakarya ve Ankara'da belirlenen adreslere baskın yaptı. Operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı. Diğer 17 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.



2 İNFAZ KORUMA MEMURU ADLİYEDE

Öte yandan Bolu F Tipi Cezaevi'nde görevli 5 infaz korumu memuru, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından daha önce gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri tamamlanan infaz koruma memurlarından N.S. ve O.C., hastanedeki sağlık kontrolleri sonrası adliyeye sevk edildi. Diğer 3 mumurun emniyette işlemleri sürüyor.




#Bolu
#FETÖ
#18 gözaltı
8 yıl önce