|

Badem kurusu nasıl bir renk? FETÖ’cüler için badem kurusu cezaevi kıyafeti

Yargılanan FETÖ’cüler için tek tip kıyafet uygulaması badem kurusu renginde olacak. Çalışmanın açıklanmasıyla birlikte herkes badem kurusu rengini arattı. Peki badem kurusu nasıl bir renktir?

Yeni Şafak
09:04 - 6/08/2017 dimanche
Güncelleme: 09:07 - 6/08/2017 dimanche
Diğer
Badem kurusu nasıl bir renk?
Badem kurusu nasıl bir renk?
Badem kurusu
nasıl bir renktir? FETÖ’cülerin yargılanması tek tip cezaevi kıyafetleri ile gerçekleştirilecek. Çalışmanın açıklanmasıyla birlikte herkes nasıl bir kıyafet olduğunu merak etti. Bizler de sizler için badem kurusu rengini araştırdık. İşte badem kuruş rengi…

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik süren yargılamalar sırasında sanıkların, örgüt propagandası içeren mesajların yer aldığı kıyafetlerle duruşmaya çıkmasıyla gündeme gelen 'tek tip' cezaevi kıyafetleri için başlatılan çalışmalarda önemli bir karar alındı. FETÖ'cüler için hazırlanacak kıyafetin rengi ve modeli belirlendi.

Çalışmalara Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı yetkilileriyle ceza infaz kurumlarında görevli tekstil atölyesi şefleri ve tekstil mühendisleri de katıldı.

FETÖ'cüler için hazırlanacak cezaevi kıyafetinin rengi 'badem kurusu' olacak. Kararın ardından çok sayıda vatandaş, çok bilinmeyen bir renk olan 'badem kurusu'nu Google'da arattı.


BADEM KURUSU RENGİ NEDİR?
Badem kurusu
, sarı olan, boyanın işleniş biçimi ile kahverengi ile daha çok özdeşleşmiş bir renktir.
Ana renkler kategorisinde bulunmaz
. Bir kaç farklı rengin bir araya gelmesi ile ortaya çıkar.
#Badem
#Badem kurusu rengi
#Badem kurusu
il y a 7 ans