YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


FENER'DEN SEVGİLERLE

Sarı-Lacivertliler, Andersson, Revivo ve Serhat'ın golleriyle sonuca gitti. yimpaş'ın tek golü Mustafa'dan geldi. Revivo mükemmel oyunuyla maçın yıldızı oldu

İlk gol Andersson'dan

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a farklı yenilen Fenerbahçe, kendi evinde Yimpaş Yozgatspor'u yenerek taraftarıyla barıştı: 3-1. Maça hızlı başlayan ekip, Yimpaş Yozgat oldu. İlk 15 dakikada Mustafa ve Preko ile Fenerbahçe kalesini yoklayan Kırmızı-Siyahlılar, son vuruşlarda başarılı olmadı. Rakibinin hızını kesen Fenerbahçe, aradığı gole 19. dakikada İsveçli golcüsü Kennet Andersson'la kavuştu: 1-0. Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Sarı-Lacivertliler, Andersson ve Baliç'le pozisyonlar bulmasına rağmen ikinci golü bulamadı.

Perdeyi Serhat kapadı

Karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan Fenerbahçe, ilk 20 dakikada ceza sahasında etkili olamadı. Maçın yıldızı Revivo'nun başlattığı ataklarla gol arayan Sarı-Lacivertliler, 71. dakikada farkı ikiye çıkardı. Soldan ceza sahasına giren Revivo'nun aşırtma vuruşu, Selim'e de çarparak ağlara gitti: 2-0. 82. dakikada Mustafa Kocabey, farkı bire indiren golü attı: 2-1. Serhat, 88. dakikada maçın skorunu belirleyen golü attı: 3-1.

NOTLAR

Denizli'ye asistan

* Beşiktaş maçında 5+1 kuralının ih lalinden sonra Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda Yimpaş Yozgatspor maçında Denizli'nin asistanı İsmet Badak sahada yerini aldı. Rapaic ile Yusuf ilk kez ilk 11'de yer alırken, Baliç ve Rapaiç de ilk kez yanyana oynadı.

* Teknik Direktör Mustafa Denizli, Yimpaş maçında Rapaiç ve Yusuf'a ilk kez 11 kişilik kadroda görev verdi. Rapaiç, sakatlığı nedeniyle ligin ilk 3 haftasında forma giyemezken, Yusuf, geride kalan 5 maçın tamamında ikinci yarılarda forma giyme şansı bulmuştu.

* Sakat Mirkoviç ve cezalı Lazetiç maça beraber geldiler. Lazetiç'in sahaya girerken biletle girdi. Ancak Mirkoviç bileti olmadığı için tirbünlere giremedi. Mirkoviç daha sonra sporcu girişinden stadın içine girebildi.

Ligde, kendi sahasında yaptığı ilk maçta kapalı gişe oynayan F.Bahçe, gün geçtikçe seyircisini yitiriyor. İstanbulspor maçında 32 bin seyirciye karşı oynayan sarı-lacivertli takımın ligde aldığı kötü sonuçlar, taraftarın maça ilgisini büyük ölçüde etkiledi. Yimpaş maçında, tribünde 16 bin seyirci vardı.

 


Kağıda basmak için tıklayın.

 

 

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...